Aku Hanya Lala..

~Lala yang dulunya gila~
There was an error in this gadget

I DON'T CARE - 2NE1

Tuesday, November 06, 2012

Frust + Menonggeng


Babak frust edisi drama Melayu = Termenung tepi tangga + bucu katil + luar jendela.. Xda selera nak makan + mandi pun tak lalu.. Muka cengkung + badan kurus melidi + jalan pun dah macam Zombie dalam game 'The House of The Dead'.. Tunjuk muka mintak ditembak.. Menonggeng tak sudah.. Ditinggalkan + Meninggalkan.. hey hey hey.. Itu sudah lumrah.. Sama ada kau yang akan blah, atau pun dia yang akan pergi.. That's it.. Even yg dah berkahwin pun, salah satu akan pergi dulu.. Untung sangat lah mati sekali dengan pasangan. Sehidup Semati katanye.. Tapi pada hakikatnya berapa ramai sangat yg sebertuah itu?

Ada yang ckp 'ko boleh lah cakap banyak, sebab ko x merasa lagi'.. hey hey hey.. silap sungguh kata2 itu.. aku pun pernah kenal apa itu DITINGGALKAN'.. yaaa.. I admit it.. I know how its feel when our life is like stuck in the middle of nowhere and feel lost too.. tapi last2 kita kena lepaskan jgk.. dan itu yang aku buat.. tapi xdalah nak frust menonggeng sampai tunggang terbalik hidup ko.. yg kononnya x boleh hidup tanpa dia.. a'aah.. mcm lah before ko knl dia ko x boleh hidup tanpa dia kann.. oksigen lagi penting nway.. hoho.. >.<


Ada jgk yang putus cinta sikit2 dok kelar-kelar tangan = style budak2 skulah lah sangat.. bila tanya dah berapa tahun bercinta, jawapannya dah 2 bulan.. ohoiii.. dafuq? Setakat dok bercinta setahun jagung tu tak payah la nak melarat sangat.. Masalah orang lain lagi complicated pun takde lah sampai nak tulis buku 6000 page.. Tak salah nak frust menonggeng bagai tapi biarlah berpada, biarlah bersesuaian.. Kalau kau dok tunggu beribu tahun (Hiperbola) sekali pun, if jodoh tu bukan untuk kau, jadi maknanya memang tak ada harapan.. dan sekali lagi aku menerima jawapan.. 'ko senang lah cakap' kau x merasa lagi.. ohhhh.. yeaaaaaaa... mungkin.. xpa3.. when it happened to me, I'll let U know.. okay? ~  >.<



NotaKakiKuDiBibirmu: Just Move On! But, don't try too hard to erase.. Instead, write new story.. It's the art of moving on U know~ ^_^

No comments:

Post a Comment