Aku Hanya Lala..

~Lala yang dulunya gila~
There was an error in this gadget

I DON'T CARE - 2NE1

Friday, January 27, 2012

Mahasiswa Nadi Negara

MAHASISWA NADI NEGARA = this is our precious Baby

Di create pada tanggal 17 Julai 2011

Mahasiswa Nadi Negara mengalu-alukan Mahasiswa/i ke dalam group ini khas untuk bertukar-tukar pandangan dan idea mengenai hala tuju mahasiswa yang dikenali sebagai suara keramat mahasiswa.

Hal ini kerana, Mahasiswa adalah pencorak kepada generasi kepimpinan pada masa akan datang. Maka dengan itu, seharusnya Mahasiswa/i berada dalam medan yang betul dan terbaik bagi mencapai hasrat ini.

Sehubungan itu juga, ahli-ahli MNN digalakkan berkongsi maklumat yang berfaedah supaya dapat menggalakkan perkembangan minda yang positif dan menjadikan MNN sebagai wadah bagi melahirkan geberasi Mahasiswa yang sihat dari pelbagai aspek.

Mnn juga turut mengalu-alukan sumbangan (karya Kreatif, artikel2 ilmiah dll) rakan-rakan di blog rasmi MNN..

Kepada sesiapa yang berminat boleh hubungi ceq untuk keterangan lanjut..

=D

Don't forget to follow us on fb and blog!!



this is our page on facebook>>

https://www.facebook.com/groups/mahasiswa.nadi.negara/

and this is our official blog >>>
http://mahasiswa-nadinegara.blogspot.com/


~Mahasiswa Pemangkin Generasi Terbilang~




~

Monday, January 16, 2012

kawan3~


Orang cakap jarak boleh memisahkan persahabatan..

tapi tak jugak..

sebab laa ni zaman daa maju..

ada fb / twitter / skype/ ovvoo / formspring / tmbler n etc..

kadang2..

ada yang duduk berjauhan tapi hari-hari bertegur sapa..

dan ada juga..

yang saling berdekatan tapi masing-masing duduk macam seorang di utara seorang lagi di selatan..

setiap hari hidup kita didatangi oleh ramai orang..

namun..

hanya mereka yang benar-benar memahami 'apa itu kawan' sahaja yg akan kekal..

so, hargailah sahabat anda..

dan hargai apa sahaja yang mereka lakukan utk anda..



=)



~

Friday, January 13, 2012

Sewel di Pagi Hari

ari 2 ceq jadi sewel sat duk meneman org setadi @ cafe IK

yang setadinye sorang je.. yang menemannye sampai 2 org..

2 vs 1 = byk main dari setadi laa jwbnya.. wuhhoooo..

sang peng setadi = Zulkarnain Ahmad

sang peneman yang sorang lagi = Mior Muneer

bila pagi semakin hampir, masing2 dah naik meroyan..

perang post + komentan2 @ pesbuk dilancarkan..

bermula dgn adegan pantun-memantun sehinggalah ke upacara balas-membalas meme..

but.. I've learn somethin'..

everything gonna be okay if we got 'Chuck Norris Approval'



haha.. ;p ;)


~

Saturday, January 07, 2012

hampeh~

malam ni gua rasa macam nak cekik orang...

calon mana yang TERBAEK yee??? huhuu...

brrrrrrrrrrrrrrrrrr............





~

I AM THE HATER OF THE DEMONSTRATOR~ jyeeaaahh!!! =)




1 JANUARY 2012


There Was a RIOT..

Conducted by A BUNCH OF PEOPLE...

Who Claim Themselves as

'VOICE OF STUDENTS'

Although The TRUTH is VERY-VERY..

'CONTRADICTING'





AND THIS THINGY THINGS = THEY CALLED AS
'PERJUANGAN YANG MURNI'..

MURNI???

SO......


AND AS A 'MAHASISWI' IN MALAYSIA'.....




WHY??

THE REASON IS SIMPLE..

DEMONSTRATOR RESPECTS NO BORDERS,
KNOWS NO ECONOMIC DISTINCTION
AND
INFECT ALL FORMS OF GOVERNMENT AND NATION..
SO...
I HAVE TO SAY 'NO TO DEMONSTRATIONS'
ESPECIALLY AMONG STUDENTS IN MALAYSIA...


PEACE YALL!! ;)



Friday, January 06, 2012

dah nak kawennn~~ wweeeehaaaa...

baru dapat berita..

kekaseh lama tgh menunggu hari bahagiaa..

wuiiieeehaaaaaaa..

semuge berbahagie lah hendaknyee..

berkekalan ke anak cucu cicit cuit..

xmo panas2 lagi...

ok...

post dkt sini je yg mampu..

nak bgi tau dekat rumah untie peszbuk maluu gitewwww...

hahahaaaa..

pathetic gilaa..

;p

:)


;)