Aku Hanya Lala..

~Lala yang dulunya gila~
There was an error in this gadget

I DON'T CARE - 2NE1

Thursday, September 29, 2011

;(

phone hilang.. nice!! heh~~~~ huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... :(

Friday, September 23, 2011

Gelak2 Tengah Malam~

Kalau binatang ada facebook, agak-agak apa status mereka?

NYAMUK : Baru habis ronda rumah Ajoi… kenyang burp, Alhamdulillah…

CICAK : isteriku tersepit pintu!

KUCING BETINA: “Anak I yang ke-5 baru tanya siapa bapaknya. I bingung nak jawab apa. I sendiri lupa bapaknya siapa.”

AYAM : Kawan2…kalu esok guwa tak update…bererti guwa dah di goreng….I luv u all… jangan luper wat kenduri arwah untuk I yaa…

NYAMUK: Siot, sekali drug addict gua hantam. Gua positif HIV AIDS… uwaaaaaaa

KUCING: Baru je add awek sebelah umah… keturunan PARSI beb!!!

BABI : Aku bengang btol la...dia gi pijak taik kucing tapi nama aku yang
disebutnya...wei bro! len kali siasat dlu la sape yang berak kt depan umah kaw...tension..!!



kenapa Gelak2 Tengah Malam??~ pasai ceq update menda ni tgh mlm.. hehe.. ;p ;)

Wednesday, September 21, 2011

sigh***

berjalan kaki for d whole week.. mantap laahh.. sigh*

Monday, September 19, 2011

tyme serius kita serius.. time main2, kita main2.. ini tidak.. awak tu daa besar.. cuba pikiaq sikit.. akai x daa kaa?? nak ditegur, dah tua.. lps tu sebuk pulak tunjuk koya.. adoiiyhh.. ontahlah.. hurrmmm.. tiba2 ceq rasa mcm nak mencarut.. haha.. ;p ;)

Friday, September 16, 2011

status skuad ku utk hari ni~ haha..

orang lain bergembira dgn cuti 3 hari....aku bersama saudara2 saudari2 ku sepejuangan meniti

hari dengan penuh kesungguhan dalam mengejar cita2....mungkin memerlukan sedikit

pengorbanan yang untuk sampai ke hari kemuncak..INSYAALLAH 2 tahun hadapan...tidak pasti di

mana...mungkinkah sempat atau tidak....dalam hari2 mendatang ku harapkan teman2

seperjuangan tabah menghadapi dugaan yang diberikan... dan menerima cabaran itu untuk

memperbaiki diri yang dicipta ini....


Cuti Yang Bukan Lagi Cuti.. :(

orang lain tgh dok landing2 atas katil.. menikmati cuti yang ada.. kita pulak dowk bertraining+ber'class2'an dkt markas.. alahai.. nasib3.. huhu.. nway.. Happy Birthday MALAYSIA!! :)

Thursday, September 15, 2011

wow~

just realise something.. terima kasih banyak2.. buat susah2 jee kaann.. heh~

=) edisi ke - 2

kerjaya tetap buat masa ini = stalker berjaya..

haha..

mantap3.. :)

~Oh, J A N E T~

~K I L L I N G M E S O F L Y W I T H H E R A S S I G N M E N T~

Wednesday, September 14, 2011

~quote 4 2day~

“One thing I learnt the hard way; do not hesitate to get what your heart desire most. Grab it when the chance comes because it may never come again. I'm grabbing every chance I see from now on,”

Tuesday, September 13, 2011

dina gedik

Wardina Aqilah binti Ahmad Syarifuddin bin Kassim bin Bidin = makcik tua yang kuat membebel.. kecik2 daah 0nline fb hari2.. hahahahaa..








~ Chentha + Kaseh + Sayang ~


Cikgu : RINDU ?

Rindu : Hadir Cikgu

Cikgu : Benci ?

Benci : Saya !

Cikgu : KASIH ?

Murid2 : Tak Hadir Cikgu

Cikgu : SAYANG ?

Murid2 : Sakit Cikgu

Cikgu : CINTA ? CINTA mana ?

RINDU & BENCI : Cinta Pulang Cikgu

Cikgu : Kenapa ?

Serentak RINDU & BENCI Menjawab : Kerana Cinta Tak Akan Pernah Hadir Tanpa KASIH &

SAYANG..



haha.. style kan?? ;p ;)

Monday, September 12, 2011

syuhh3!!~

demam balek.. sbb bertukaq angin kowt.. ni yg x best ni.. alahai... full stop!!

Sunday, September 11, 2011

blog hari ini

situasi = cuba menangkap rasa yang hilang..

ready 3,2,1 GO!!

x dpt.........

hampir dapat......

sikit laggiiii...

lagi sikit lagiiiii....

aaaaaaaa.......

yeaaaaahhhhhhh!!!


kembali berada dalam genggaman... =)

Friday, September 09, 2011

senyum2 sumbing~

Gadis : hari ni sy jalani pembedahan jantung .

Jejaka : sy taw :') I love you .

Gadis : I love you too .


(Bile sedar dari pembedahan , gadis tengok jejaka takde . Tp ayah die je yg ade)


Gadis : mane bf sy ayah ?

Ayah : Siti taw tak sape dermakan jantung untuk siti ? :(

Gadis : apaaaaa ? ( Terus menangis ) T_T

Ayah : hehe takde la . Ayah melawak je . Die pegi tandas ;D

si gila dah faham

oiii si gila!!
ko jangan nak pergi mana-mana..
duduk sahaja disini..
faham!!!??

si gila mengangguk faham..
iya..
faham.. faham.. faham..

Kurang Pasti??


biarkan mereka melihat menggunakan telinga..
mereka suka..
tak mengapa..
aku tak kisah..
kerana aku masih lagi aku..
kau tahu?? apa?? tak tahu??
tak mengapa..
aku tak kisah..
biar aku sahaja yang tahu..
sebab aku rasa aku masih lagi aku..
apa mungkin aku bukan lagi aku??
aku kurang pasti..
ehhh..
aku kurang tak pasti..
aku?? siapa aku??
apa punya frasa yang lain dari itu??
tidak rasanya..
tapi bila difikir balik..
siapa aku??
aku tu siapa??
apa itu AKU??

AKU tu sahabat aku yang kini masih lagi dengan kebiulannya - jawab rakan si AKU..


BIAR JIWA = FYNN JAMAL (OST filem KONTRADIKSI)


tgh boring2 usya2 laa blog2 yg ada.. terserempak pulak Fynn punya blog.. terjatuh cinta dgn tulisan2nya.. simple.. tapi menarik.. lagu pun best.. klo dolu2 ada 150 Juta.. yg latest - Biar Jiwa (x daa laah latest sgt kot.. published bln 3/4 mcm tu kalau x silap) ost pilem Kontradiksi - pilem ultra low budjet hasil karya bersama Aloy Paradoks & Nazri Vovinski Annuar.. nice songs.. nice video.. teringin plak nak tgk bila release nnti.. shoot pown dkt aswara jaa.. mmg low budjet gila2 babeng laa ni.. terbaik laa korang.. tumbs up guys!! :)


Fynn Jamal - Biar Jiwa

kau bikinku gigit bibir sendiri
lamakah lagi kita sepi?
kau bikinku renung sinar mentari
lamakah lagi kita begini?

alangkan bulan terang
hilang nyawa tanpa bintang
apalagi aku

alangkan bunga kembang
pudar warna tanpa siang
bayangkan aku

berkali ku mintakan dari dulu
usah kau tunggu ucap itu
berkaliku bisikkan pada kamu
usah kau buntu aku milikmu

alangkan bulan terang
hilang nyawa tanpa bintang
apalagi aku

alangkan bunga kembang
pudar warna tanpa siang
bayangkan aku

perlukah aku menyebut setiapnya
yang indahku tidak akan ada makna
bila kau sembunyi dan bermain lari-lari
separuh aku sudah pun mati

tak mampukah kau percaya
haruskah ku hebahkannya pada dengki dunia?
tidak bisakah kita sekadar pejam mata
biar jiwa bersuara

biar
biar
biar jiwa
bersuara