Aku Hanya Lala..

~Lala yang dulunya gila~
There was an error in this gadget

I DON'T CARE - 2NE1

Sunday, June 24, 2012

Lelaki & Awek Seksi


Well, x dinafikan kebanyakan lelaki memang sukakan gadis2 yang berpakaian seksi meksi.. Nak-nak bila gadis tu gadis yang ‘miskin’ (pakai baju adik) yang baju saiz xs tapi badan saiz xl.. Tak pun yang pakai skirt yang singkat.. Tak pun.. haaalaaaah.. senang-senang pergi la mana-mana shopping mall then talakan la mata tu kat amoi-amoi yg cun melecun.. Memang 'pergh!!'.. Tapi, tahukah anda bahawa lelaki akan hanya cakap “pergh!” pada pandangan pertama je?? hehehe.. kan kan kan.. ceq tau lah.. member ceq ramai lelaki.. :p

Gadis seksi tentu sekali boleh tarik pandangan mata lelaki.. Advantage pulak bagi gadis yang ada wajah yang cun melecun.. Tapi tapi tapi.. jangan sesekali salah sangka. Lelaki hanya lah berminat dengan luaran anda ya wahai para gadis seksi.. Kalau nak diikutkan, berapa peratus sangatlah kaum lelaki yang nak cari awek / bakal isteri yang seksi? I can say... it’s almost 5%.. Why? hmmmmmmmmmm.. go go chekidaut!! ^__^

cuba anda fikirkan yeaa.. Anda adalah lelaki yg handsome.. Eh tak.. Anda adalah lelaki tak handsome.. haaaaaaa.. awek anda pula seksi + lawa (majority lelaki tak handsome dapat awek lawa.. hehe).. So, bila awek anda seksi, akan ada ramai lelaki pandang hot-hot spot yang terdedah tu.. Jadi, apa perasaan anda bila ada ramai lelaki lain pandang badan awek anda?

Ya. Anda fikir boyfriend(s) anda suka ke kalau ada lelaki lain pandang bahagia-bahagian hot awek mereka? No. I don't think so..

Eh, i mean... Hell no! wuuhooooo..


So-and-so-and-so-and-so..............

Dengan memakai pakaian yang seksi, sememangnya boleh menarik mata lelaki.. Tapi at the end, anda akan di mark sebagai perempuan murahan kalau terlampau seksi.. Dan paling jauh pun, lelaki hanya akan mintak no telephone anda yang sexy untuk ber-geli-geli.. Nak buat bini? Tak payah berangan lah hohhooiii.. Tak percaya, tanya mana-mana lelaki dengan ayat “Kalau ada perempuan bogel depan u, and ajak kahwin, u terima tak?” Lelaki tu pasti akan menjawab tak.. (except someone yg ceq kenal.. Janet pun setuju okay.. hahaha.. :p) So kenapa lelaki suka pandang hot spot gadis? Well, ianya mungkin adalah kerana peribahasa “rezeki jangan ditolak, bala jangan dicari.. Nak-nak, bila dapat show free..”

So, kalau anda mengharapkan suami or boyfriend(s) yang baik, pastikan anda tak menarik lelaki dengan pemakaian yang seksi.. Lagi pun, anda tentu tak suka kan lelaki yang kahwin dengan anda semata-mata kerana seks, kan? kan? kan? ceq pun x suka.. Kalau boyfriend(s) yang couple dengan anda semata-mata demi seks lagi teruk. Confirm touch-n-go.. minx simpang lah.. heemmm.. >.<

Lelaki ni mengada sikit.. Masa belum nak kahwin, sibuk rosakkan anak dara orang.. Tapi bila nak kahwin, tak habis-habis cari yang fresh-fresh.. a'aahh.. iyalaahhkan.. 'Perempuan kan ramai'.. Eeeeehhh? DAFUQ?? >.<




4 comments:

  1. haha. yang ni memang betul sebab ex aku condemn ade sorang minah ni depan2 aku. kai sendat ketat melekat tp badan perhh. dasat2.

    ReplyDelete
  2. haha.. aku pun kengkadang nak pakai ketat2 pun dah x selesa.. takut nampak segala lebihan lemak yg ada.. itulah padahnya terlebih over confident... :p

    ReplyDelete
  3. babe babe. lupe nak bitau. blog aku dah bertukar url nye http://cikamiea90.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. ahhaaaa.. patutlah mcm dah lama x update.. :p
    okay.. noted babe~ ^_^

    ReplyDelete