Aku Hanya Lala..

~Lala yang dulunya gila~
There was an error in this gadget

I DON'T CARE - 2NE1

Wednesday, February 22, 2012

Kangkung Malaya Lahaiii..


hari ni nak mengomel2 pasal adik ceq yg sorang nih---->>
'Kangkung Malaya' ..

adik lain emak lain ayah.. ^_^

adik bongsu MNN ( nak tau apa itu mnn, sila rujuk disini )

siapakah??

here she is ------->>>


NURUL BAHIAH a.k.a KANGKUNG MALAYA

comel kan kan kan?? ^_^

tdi dia buat post psl ceq ---->>Belog Kangkung Malaya

and its my turn pulak utk buat post balasan.. ^_^

so.......

where n when i noe she??

emmmm..

i noe her since last year.. in MAB ( wanna noe bout mab?? naaaaa.. just find it ur self kalau rajin.. hihi.. ^_^ )

with another few peeps yg jadi rapat sampai sekarang. ( i'll tell bout them later..)

describe a little bit bout her??

heemm.. she's cute, manje, rajin, heppy2 selalu & kadang2 ting tong sikit.. (errrr.. selalu kot.. ;p)

klo bosan borak2 dgn die kompom x bosan.. believe me.. haha..


zombie kuat mengarut.. wink* wink* ^_^


latest news ---->> dia baru jaa sambung blajo.. majoring in business studies (sorry.. kak paeh terpecah rahsie)..

hey hey!! chaiyok2 kangkung!! i noe u can do it well!! ^_^



i don't know why, but i do really like her style.. the way she behave.. some peeps will say that she's very childish but 4 me it's not at all(mybe ceq pon mcm budak2 so x rasa sgt ke'kanak2'kannya.. hihi..^_^) but.. yaaa... she's really pure & cute.. oke cukup sampai disini.. nanti kangkung jadi kembong sampai bole terbang melayang2 di angkasa lahaiii... haha.. ;p ;)

i'll always pray 4 ur happiness.. semuge kangkung cepat sehat segale-male sakit yang ada (luar dan dalam)

makan kena jaga.. nnti betul2 jadi zomba nnti taaataaauuuu... lalalalala.. ;p ;)




8 comments:

  1. amboi jadi malu la macam ni ^-^ .. mention habes neyh .. gambo die kutip um =.= ! kak paeh pun da senget macam kangkung hahaha LoL <3, macieh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaaaaaaaaankong Malaya lahaii.. haha.... nice post.. cweet sgt.. ^_^"

      Delete
    2. Kangkung ---->>> Kak paeh kutip selagi boleh kutip.. ^_^

      White Ghost --->>> macieh3.. ^_^

      Delete
  2. uiyooo.. adek brother jai rupenye.. style sungguh kangkung.. hahaha.. ;p ^_^

    ReplyDelete
  3. ngaaa @.@ . kak paeh abg long mana a.. lama menyepi.. skarang ni teruna admin stok menyepi blake.. tinggai mankidaljela kat sitoo

    ReplyDelete
    Replies
    1. kangkung.. xpaa.. xdaa abg long.. brader Jai pon oke letteewww.. hihi.. ^_^~ admin3 yg guys suma pemalu.. dowk menyorok dkt belakang pintu.. muahahahaa.. ;p ;)

      Delete